Menu

Referenties

Wat zeggen anderen over mij?

EEN GEBOREN MEDIATOR: De kracht van Willemien is dat ze altijd het gezamenlijke belang vindt tussen de partijen en van daaruit wederzijds begrip creëert. Tel daar haar professionele kennis van oa regelgeving bij op. Bovendien met haar hartelijkheid en ‘echte’ betrokkenheid geweldig om mee samen te werken!  

Vronie Veugelers
Gecertificeerd loopbaanadviseur | Coach

———————–

Willemien is ontzettend ervaren op HR-gebied en heeft voor elk probleem een oplossing. Ze toont een enorme betrokkenheid bij de organisatie en is zeer integer. Ze weet snel het vertrouwen te winnen van medewerkers door eerlijk te communiceren en de tijd te nemen om te luisteren en de mogelijkheden uit te leggen. Ik zie Willemien als een voorbeeld en heb met veel genoegen met haar mogen samenwerken.

Léonie Hagen-Hol
HR Adviseur Koraal | Saltho Onderwijs

———————–

“Willemien is werkelijk ongeëvenaard in haar vak! Als directeur van één van de 28 scholen van stichting Eenbes heb ik ervaren dat Willemien zéér vakbekwaam, accuraat en zowel mens- als taakgericht is. Ze legt de lat voor zichzelf steeds een stukje hoger en neemt daarbij een hele organisatie mee: chapeau!

Ik heb veel bewondering en respect voor de manier waarop zij als HRM’er werkt!”

Monique van Ekert-Koene
Directeur-Bestuurder BS Silvester-Bernadette
———–

“Willemien is een absolute topper in haar vakgebied! Zij weet met veel passie en energie het maximale uit het HRM-vakgebied te halen! Accuraat, zorgvuldig, doortastend, creatief en weloverwogen.
Willemien heeft veel aandacht voor de persoonlijke situatie van medewerkers. Zij is zeer betrokken en wil graag het beste voor eenieder. Willemien werkt te allen tijde naar een oplossing door helder en eerlijk te communiceren.

Samengevat: een genot om samen mee te werken en om van te leren!”

Roy van de Veerdonk
Adviseur Woltring & Partner
———–

“Willemien is een vriendelijke en daadkrachtige HR-manager die snel kan denken en handelen. Ze heeft oog voor de mens achter het personeelslid en houdt rekening met (het belang van) de organisatie. Sterk in haar aanpak is het eigenaarschap dat ligt bij de betrokkene. Rechten en plichten zijn onderwerp van gesprek, evenals kansen en (on)mogelijkheden. Zij is zeer goed op de hoogte van wet- en regelgeving. Ze heeft een grote ervaring opgebouwd in het begeleiden van HR-trajecten en de dossiervorming hiervan. Ze heeft een gezonde dosis humor en weet daar feilloos gebruik van te maken.

Prettig in de omgang en fijn om mee samen te werken.”

Berrie Kooistra
Directeur basisschool Sint Jozef

————–

“Willemien is excellent in haar vak. Ze weet menselijkheid en zakelijkheid harmonieus te combineren waardoor werknemers zich gehoord en begrepen voelen. Daarnaast weet ze voor elke situatie een passende oplossing.

Samenwerken met Willemien betekent succesvol verder gaan met haar adviezen.”

Ingeborg Westerbeek
Directeur basisschool ’t Vijfblad

———-

 Meer weten over WiWo HR Advies?

Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem contact op